Εταιρεία

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη μας οφείλεται στην διαρκή επιθυμία μας να βοηθούμε τους πελάτες να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Μέσα από νέα προϊόντα, νέους προσανατολισμούς και πολλές λύσεις για τον πελάτη. Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διάφορες προκλήσεις του μέλλοντος.

Οι βασικές μας αξίες

Γραπτή Εγγύηση Προϊόντων

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σέρβις των κατασκευών της εφόσον προκύψει το παραμικρό θέμα.

Υψηλή ποιότητα

Βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υποστήριξη μετά τη Πώληση

Μετά τη πώληση ενός προϊόντος η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα στο πελάτη.

Εξέλιξη

Εξελισσόμαστε συνεχώς στα προϊόντα, στις υπηρεσίες και στην τεχνογνωσία μας.

Εταιρεία

Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης Ιδρύθηκε το 1993 και έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Από το ξεκίνημα της η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια παράδοση ποιοτικών, λειτουργικών και πρωτοποριακών προϊόντων. Η πορεία της υπήρξε κάθετα ανοδική και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο των κουφωμάτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικού και ξύλου, δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογής αυτών με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική.
Η ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης σας δίνει λύσεις για πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες , γκαραζόπορτες. Τεράστια γκάμα από τις κορυφαίες εταιρίες με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας