Εταιρεία

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη μας οφείλεται στην διαρκή επιθυμία μας να βοηθούμε τους πελάτες να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Μέσα από νέα προϊόντα, νέους προσανατολισμούς και πολλές λύσεις για τον πελάτη. Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διάφορες προκλήσεις του μέλλοντος.

Οι βασικές μας αξίες

Γραπτή Εγγύηση Προϊόντων

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σέρβις των κατασκευών της εφόσον προκύψει το παραμικρό θέμα.

Υψηλή ποιότητα

Βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υποστήριξη μετά τη Πώληση

Μετά τη πώληση ενός προϊόντος η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα στο πελάτη.

Εξέλιξη

Εξελισσόμαστε συνεχώς στα προϊόντα, στις υπηρεσίες και στην τεχνογνωσία μας.

Εταιρεία

Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ Καρανδινάκης Ιωάννης ιδρύθηκε το 1993 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Από το ξεκίνημα της η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια παράδοση ποιοτικών, λειτουργικών και πρωτοποριακών προϊόντων. Η πορεία της υπήρξε κάθετα ανοδική καταφέρνοντας μέσα σε λίγα χρόνια την κατάκτηση πρωτοποριακών θέσεων  στον κλάδο των κουφωμάτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΗ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικού και ξύλου, δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογής αυτών με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Σας δίνει λύσεις για πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες , γκαραζόπορτες. Τεράστια γκάμα από τις κορυφαίες εταιρίες με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Επίσης, η Μεταλλογραμμή είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής στα κουφώματα αλουμινίου στο Ηράκλειο Κρήτης, παρέχοντας εκθεσιακό χώρο με την υπογραφή της exalco.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεργάτες

διατηρούμε πολυετείς σταθερές σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και την σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσες μέρες διαρκεί η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων;

Οι δυνατότητες ως προς την ταχύτητα κατασκευής, παράδοσης και τοποθέτησης των κουφωμάτων διαφέρουν ανά εταιρεία. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στους χρόνους από την παραγγελία ως την ολοκλήρωσή της διαδραματίζουν και οι απαιτήσεις της παραγγελίας.

Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα, διότι δε χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγή θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, αλλά η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε σύγχρονο κούφωμα κλειδώνει σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες δεν σπάνε, αλλά παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Επίσης, με τα νέα σύγχρονα προϊόντα μας επιτυγχάνεται και η επιθυμητή ηχομόνωση, ωφέλιμη σε περιοχές με έντονο θόρυβο, απομονώνοντας πλήρως τον ήχο από το εξωτερικό περιβάλλον.

Ακόμη περισσότερο σημαντική είναι και η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού, δεδομένου ότι όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε ευρεία ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων, ώστε να ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε κτίριο δημόσιο ή ιδιωτικό.

Πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει το σπίτι ανοικτό;

Ένας κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από την εντολή ανάθεσης έως την ολοκληρωμένη παράδοση ενός έργου. Κανένας δεν θέλει μέσα στο χειμώνα να μείνει το σπίτι του ανοικτό. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις άλλες μέρες του χρόνου, καθότι όλοι έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ» και επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αξιολογήσεις - Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση Πελατών - Η γνώμη σας έχει αξία!

Μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι. Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά για να μας γράψετε κάποιο σχόλιο. Ευχαριστούμε!